Skip to main content

Ik ben in Noord-Brabant en wil genieten van jullie sauna, hottub en wellness!

Goed plan, maak je dagje uit helemaal compleet met één van onze wellness arrangementen in Sprang-Capelle, Noord-Brabant.

 

Ga je naar de Efteling in Kaatsheuvel en wil je genieten van onze sauna en wellness?

Wie kent de Efteling in Kaatsheuvel niet? De Efteling is een uniek attractiepark met een sprookjesachtige sfeer, een natuurrijke omgeving en een groot aanbod aan spannende en betoverende attracties: de ideale bestemming als je een paar dagen weg wilt met het gezin! En wat is er nou heerlijker om na een dag Efteling lekker bij ons te komen genieten van onze net zo sprookjesachtige spa met sauna en hottub dichtbij de Efteling? Onze spa is een enorm leuke ervaring, ook voor mensen uit Belgie/Duitsland. Als je wil kan je natuurlijk naast ons spa arrangement een heerlijke massage boeken.

Spa en sauna in de buurt van de Efteling
Massage, spa en wellness in Brabant

Kom je op bezoek in Brabant?

We kijken er ontzettend naar uit om je in Noord-Brabant te verwelkomen. Laat je inspireren door al het moois dat deze prachtige Nederlandse provincie te bieden heeft. Ga lekker de natuur in en ontdek onze verrassende steden. Winkelen met vriendinnen, culinair genieten met je partner, actief op de fiets of cultuur snuiven. Alles is hier dichtbij en dus gemakkelijk te combineren met onze wellness. Midden in het groen, in het prachtige Sprang-Capelle, bieden wij een buiten wellness aan met onder andere een hottub, sauna en massages.

Boek nu direct jouw wellness arrangement in Brabant

 

Privé wellness: Onze sauna, hottub en wellness helemaal voor jou alleen!

Bij Brabant denken veel mensen vaak aan carnaval en de Tilburgse kermis. Wat veel mensen niet weten is dat Brabant rijk is aan sauna- en wellnessfaciliteiten. Brabanders weten wat bourgondisch genieten is en dat merk je ook in de plaatselijke wellnessresorts. Niet alleen kan je er genieten van een dagje pure ontspanning, maar ook van Brabantse gezelligheid en heerlijk eten.

Voor ontspanning en Brabantse gastvrijheid ben je bij ons aan het juiste adres. Loop een rondje door onze sfeervolle tuin, ontdek onze sauna’s en dompel jezelf lekker onder in in onze houtgestookte hottub. Een dagje of avond wellness bij ons in Brabant bekent optimaal genieten, in de volledige privacy.