Skip to main content

Hoe worden de faciliteiten verwarmd?

Zowel de hot tubs als de sauna zijn houtgestookt. Door de hitte word het water in de dubbele wand van de kachel verwarmd. Door te peddelen circuleert 1100 liter water rond in de hot tub. De lucht in de sauna word met een directe houtkachel verhit.

Hoe worden de faciliteiten gereinigd?

Na gebruik worden de hot tubs altijd geleegd en gereinigd met desinfecterende middelen en vervolgens weer gevuld met schoon water. Dit doen we omdat na slechts één keer gebruik zich al huidvetten gaan afzetten in het water. Door de frequente schoonmaak en verversing ben je verzekerd van een echt schoon, voor jouw klaargemaakt arrangement. De sauna word gereinigd met speciale reinigingsmiddelen voor hout.

Kan ik mijn arrangement annuleren bij slecht weer?

Je kan altijd kosteloos annuleren tot 30 dagen voor aankomst. Daarna krijg je alleen restitutie wanneer wij moeten annuleren vanwege:
– een overboeking die per ongeluk heeft plaatsgevonden;
– zeer slechte weersomstandigheden waarbij het KNMI lokaal adviseert om binnen te blijven of wanneer wij het zelf onveilig vinden dat je gebruik maakt van de faciliteiten. Denk hierbij aan hagel, zeer zware windstoten of andere vormen van een weersomstandigheden die letsel kunnen veroorzaken.

Is er een omkleedruimte aanwezig?

Ja, je kunt je omkleden in de omkleedruimte die bij de faciliteiten aanwezig is. Je kunt hier ook je spullen opbergen en ophangen. Er is ook een haardroger aanwezig.